17.02.2013

Hei og god morgen :-D I dag er jeg bare enda verre og vil bare ligge i sofaen og se på tv. Jeg vil virkelig ikke på skolen i morgen så forkjølt som jeg er nå. Håper jeg snart blir bedre slik at jeg er frisk til helgen! Det har vært såå deilig med vinterferie og skulle virkelig ønske den hadde fortsatt i en uke til.

Da var det dagens challenge. 5 ting jeg liker med meg selv. Nå for tiden er det så vanskelig for ungdommer og påpeke noe de faktisk liker med seg selv. Jeg syntes det er viktig å ikke kun fokusere på hva som er negativt med seg selv, spesielt utseende, men også fokusere på hva som er positivt og hva du liker med deg selv. Jeg skal nå skrive fem ting som jeg liker med meg selv, både utseende og innsiden. 

♥ Jeg er en person det går ann å stole på

Jeg syntes det er veldig viktig å kunne snakke med hverandre hvis man har lyst til å få noe ut. Jeg håper de nærmeste vennene mine vet at de alltid kan snakke med meg og at jeg stiller opp for dem. 

♥ Jeg er omsorgsfull både ovenfor mennesker og dyr

Jeg er påde empatisk og sympatisk. Altså jeg kan både se og forstå når andre er lei seg, gjerne uten at noen sier det til meg (empati). Også kan jeg vise sympati f.eks hvis noen er lei seg viser jeg medfølelse og blir veldig ofte automatisk lei meg selv. Dette gjelder både mennesker og dyr, og er en av grunnene til at jeg mener jeg er person man kan snakke med (hvis man har problemer osv).

Jeg tenker/er smart

Jeg vet ikke om dette er noe spesielt jeg liker med meg selv, for å tenke gjør vel alle. Men det jeg mener er at jeg tar ting veldig fort/lærer veldig fort. Jeg tenker også veldig nøye gjennom ting og tenker langt fremover. 

♥ Utseende messig så liker jeg ansiktet mitt

Så noe fra utsiden. Av alt du ser av meg (kroppen, håret, ansiktet osv) liker jeg ansiktet best. Tror jeg. 

♥ Jeg liker resten av kroppen min til tider

Selfølgelig har jeg også ting jeg vil endre på, men nå har det seg sånn at jeg har fått den kroppen jeg har fått og det er den eneste kroppen jeg får så jeg syntes vi bør være fornøyde med det vi har (eller ikke har). 

Så det var fem ting jeg liker med meg selv og er absolutt ikke ment som et skryteinnlegg! Jeg syntes det er viktig å ta noen øyeblikk en gang i blandt, og se seg i speilet og si høyt til seg selv/tenke at du er verdt noe, du er nydelig på din måte, og tenke på noen ting som du liker med deg selv. Så skal du se at selvtilliten din får seg et lite boost! ;-) Og for all del, slutt å sammenlign deg med andre! Hverken venner, modeller, reklamer osv. Alle er forskjellige, vi er bygd forskjellig, vi ser forskjellige ut. Vær stolt over den du er og hvordan du ser ut!Legg igjen en kommentar?

Gitte
17.02.2013 kl.14:31
søte deg, du er perfekt på din egen måte ;*


cecilie
17.02.2013 kl.16:26
aller peneste<3


sarah gundersen
18.02.2013 kl.01:58
søøta<3
hits