21.02.2013

Favoritt film? Jeg har ingen spesielle favoritt filmer men liker veldig godt både skrekkfilmer, drama/romantikk og action filmer.Hva skal du sommeren 2013?
Sommeren skal jeg til Malta i 3 uker sammen med min bestevenn. Vi skal reise med STS og gleder meg kjempe masse! Resten av ukene skal jeg tilbringe hjemme, med hesten min og flytte inn i det nye huset.

 

Hva gjør du på fritiden?  På fritiden er jeg masse med hesten min, hundene, venner og er på pcen. Jeg går ikke på noen spesielle fritidsativiteter.


Er du forelska?
Nei.


Beste minne i 2012?
Beste minne 2012 må være sommeren. Hele året var ganske vanlig/kjedelig uten noen spesielle ferier til utlandet osv. Unntaket er sommeren der jeg tilbringte en uke på hesteryggen over Hemsedal. Jeg var også masse ute på beitet der hesten min sto og sov i telt osv. Dette var veldig gøy og jeg har planer om å bade med hesten, trene masse osv. i sommer.

Smakt alkohol før?
Nei.


Noen gang vært dridas?
Nei.


Beste antrekk?
Jeg har ingen sånn beste antrekk, men jeg liker veldig godt den svarte høytlivs super-flex'en fra Bikbok og en singlet fra Carlings og en tynn genser fra Pull and Bear og en tynn genser fra Gina Tricot.


Favoritt sang?
Favoritt sanger nå for tiden er 

Denne liker jeg også veldig godt når Beth covrer den


Framtidsplaner?
Mine framtidsplaner er ikke helt fastsatt ennå, alt avhenger av hvor gode karakterer jeg har i vidergående. Men mine drømmer/planer er å reise til Australia eller Afrika og studere til å bli veterinær/dyrlege. Dette yrket er min store drøm og er noe jeg vil ha blitt helt siden jeg var liten jente.


Favoritteiendel?
Dette er litt vanskelig spørsmål med tanke på at det er ingen spesielle eiendeler jeg har som jeg føler at jeg "er glad i" . Hvis hundene og hesten(e) er eiendeler så er jo de såklart favoritteiendelene mine. Hvis ikke de er med ville jeg svart macen, men den er ikke min så da får det nok bli mobilen min.

Det var spørsmålsrunde del 2 folkens! Del 3 kommer i nærmeste fremtid.

Gjerne del&lik :-)
Legg igjen en kommentar?

Tuva
21.02.2013 kl.15:28
Åh, Malta i tre uker. DET hørtes deilig ut.
hits