10.03.2013

Heisann! Her kommer det litt bilder og beskrivelser av noen av produktene og "tilbehøret" jeg har i toalett mappa. Denne gang blir det hudsminke!1. Bare minerals orignial foundation

Dette pudderet har du nok hørt om før. Det er det god grunn til for det er en kjempe bra foundation! Den dekker, inneholder ingen kunstige stoffer og er veldig ren for huden! Du får kjøot det hos frisører, sminkebutikker og på nettet. Prisene varierer men ligger rundt 200-300 alt etter hvor du kjøper det.

 2. Kicks bb-cream foundation brush

Kosten er en børste fra Kicks med syntetiske hår. Den passer veldig bra til alle slags typer foundation. Den er ikke så god til vanlig pudder ettersom man ikke skal ta på for mye pudder.

3. Bare minerals mineral veil

Dette er et pudder som obserberer olje og motvirker skinnende hud. Jeg pleier å bruke denne når jeg ikke gidder å ta på foundation.

4. E.L.F kabuki brush

Denne er en kabuki kost. Den er veldig myk og egner seg derfor kun til ting jeg skal ha "lite" av og legge lett på huden. + for billig! Koster rundt 50 kroner på hjemmesiden til elf. De sender også til Norge!

5. LOREAL Paris solpudder

Dette er vel egentlig ikke spesielt bra, men bruker det hver dag til jeg får meg too faced choclate soleil. 

6. E.L.F blush brush

 Denne er også fra elf, og kostet rundt 13 kroner. Den har akkurat samme kvalitet som hm sminke, kanskje bedre. Men det er myee billigere og det beste av alt; de tester ikke på dyr!

 

Neste gang blir det en annen kategori! Snakkes ;*Legg igjen en kommentar?

Becca Alexandra
10.03.2013 kl.16:29
Mange fine favoritter! :D


Mathilde SN - kommenterer tilbake!
10.03.2013 kl.17:08
elsker pudderet fra bareMinerals! :)
hits