21.03.2013

Hei. Da var det endelig min tur til å blogge for Kristine! Grunnen til jeg blogger for henne, er fordi jeg kjedet meg og hun har allerede lagt seg.

Forresten så er jeg Gitte, jenta fra Buøy. Kristine har nevnt meg noen FÅ andre ganger, f.eks. hytteturen. Hun har også lagt ut noen praktfulle bilder av meg, hvor jeg har absolut 0,000 sminke på meg. Godt første inntrykk, Takk Kristine.. 

Jeg er også den andre bestevennen som IKKE skal bli med til Malta i sommer, de spurte meg aldri om jeg ville vært med (jeg kunne ikke vært med uansett). Dette var vell en ganske godt start eller? Håpløs?

Hahha, jeg blir flau av å sitte her i senga å skrive masse random stoff som ikke gir mening, og jeg tipper dere som leser dette tror jeg har noen hjerneskader eller en sykdom. Men nei, jeg er frisk som en fisk.


// dette er meg, ahah//

 

Venneforholdet til meg og Kristine er veldig rart å sært. I det ene øyeblikk oppfører vi oss som noen voksne kvinner, og så blir vi plutselig til noen drittunger som har akkurat lært å begynt og snakke. Vi ble vell kjent i 8'ende(?), men var allerede venner på facebook i god tid før det. (Nevner ikke hvorfor, da dreper jeg Kristine av flauhet,haha) Nå skal jeg være litt slu og fortelle hvilket første inntrykk Kristine hadde om meg. Hun syntes jeg virket veldig overfladisk og selvgod, liksom ''the bitch in the ganhg''. Og hun kjente meg aldeles ikke i det hele tatt (grunnen til hennes førsteintrykk har litt med fortida der igjen og si, nevner ikke for da dør hun enda mer av flauhet), hun har fortalt til meg at jeg aldeles ikke er slik, og angrer virkelig på hva hun syntes om meg på den tid. Vi fikk tonen ganske godt i 8'ende, og den tonen ble bare bedre og bedre. Vi har hatt flere overnattinger sammen med Idunn, jentekvelder og masse annet tull. Tida har gått rimelig fort med denne søte jenta mi, spesielt på skolen. (og hun skal nå bytte skole i 10'ende(sorry for jeg skriver dette før deg Kristine) pga. flytting! Dette skuffer meg). Jaja, vet ikke hva mer jeg skal skrive om, så jeg kaster inn noen bilder!


//februar-april i fjor//


// høst i fjor //


// høst i fjor, haha//


//hyttetur forrige helg//

 

*Hysj* Siden Kristine ville at jeg skulle skrive litt om henne fra min side, så skal jeg gjøre det!

 

POSITIVE TING MED KRISTINE:

- Hun er flink med å hjelpe andre/omsorgsfull

- Hun har like intern å dårlig humor som meg

- Hun er god på skolen(skriver av henne sometimes, not anymore)

- Flink å jobbe med andre

- Hun er en god jente

 

NEGATIVE TING MED KRISTINE:

- Hun er alltid så prippen, liksom hvis noe skal gjøres så skal det gjøres perfekt, ikke slurtvete!

- Hun er høyere enn meg

- Sta (men ikke like sta som meg)

- Har enten veldig mye energi når jeg er helt sliten, eller omvendt.

- HUN SKAL FLYTTE!

 

Kastet inn en video jeg laget igår. kjedet meg forstår dere.

 

Det var det, flaueste jeg har gjort.

 

-GitteLegg igjen en kommentar?hits