21.06.2013

Heisann! Lenge siden sist. Jeg har lagt bloggen på hylla helt til jeg skulle reise på språkreise. Dagene har gått utrolig fort og det er allerede kun en dag igjen! Jeg tenkte jeg skulle blogge om min språkreise til Malta med STS Språkreiser og håper dere vil følge bloggen min! :-)

 

Jeg reiser til Malta med STS Språkreiser, STS er verdens ledende organisasjon innen språkopplæring og har kontorer i 17 land. Organisasjonen er preget av ansvar, trygghet og kvalitet, og jeg er uten tvil skker på at jeg kommer til å ha det bra.

 

Jeg reiser til Malta sammen med min beste venninne. Vi skal bo på hotell sammen med andre elever. Hotellet heter "Ramla Bay Resort" og ligger nord i Malta. På Malta kan du velge om du skal være i 2 eller 3 uker og om du vil bo i vertsfamilie eller hotell. 

 
Jeg gleder meg såå utrolig masse til å dra på språkreise.., oppleve ny kultur, krystallblått vann, shopping og minner for livet. Det blir også veldig spennende å reise min første utenlandstur uten foreldre! Jeg må passe på meg selv, passe min egen økonomi og stå på egne ben i et fremmed land. Dette tror jeg kommer til å bli veldig spennende men også litt skummelt. Språkreise virker som en helt utrolig og unik opplevelse!

Håper dere ble gira på å følge min reise! Snakkes ;*Legg igjen en kommentar?

christina
21.06.2013 kl.23:29
gedina is going to read it everyday have a nice trip gonna miss u
hits