23.06.2013

Heisann :-)

Nå sitter jeg i resepsjonen for det er det eneste stedet med gratis wifi. Reisen til Malta gikk fint, selvom den var litt slitsom. Først tok vi fly til Oslo som var en time forsinket. Flyet tok 50 minutt. Så måtte vi vente på andre elever fra andre steder i Norge. Da de fleste hadde komt, reiste vi til Gardemoen Airport Hotel for å sjekke inn i rom og legge av bagasjen. Vi byttet litt og kom tilslutt på rom med noen søte sørlendinger som dessverre ikke skulle bo på samme hotell som oss i Malta. 

 

En søvnløs natt etter sto 22 trøtte norske elever klare klokken 04:15 på Gardemoen flyplass. Flyet som skulle gå 06:10 til Frankfurt var forsinket men etter litt om og men kom vi oss inn på flyet. To timer og et kvarter senere var det kun 10-15 minutt til neste fly fra Frankfurt til Malta. Heldigvis rakk vi det og alle STS elevene kom hele frem til Malta! Skrubbsultne som vi var ble vi plassert i busser som skulle frakte oss til hotellet. Etter ca. en time i en liten minibuss var vi 8 elevene fra Norge som skulle bo på Ramla Bay fremme.

 

"Uten mat og drikke, duger helten ikke!" Ettersom vi hadde hatt en veldig hektisk dag med lite mat og drikke var vi rimelig trøtte, gretne og slitne og første prioritet var å få tak i mat! Med litt mat i magen var vi klar for å utforske hotellet, møte nye mennesker og starte et nytt eventyr!

 

Bilder av hotellet kommer i morgen! 

Snakkes :*Legg igjen en kommentar?hits