24.06.2013

I dag var vi på skolen for første gang og ble delt inn i grupper etter nivå. Jeg, Idunn, Karen og Maja ble plassert inn i den flinkeste klassen. Resten av dagen fikk vi informasjon og tok bussen hjem i 3 tiden. I morgen starter skolen for fullt der vi skal få noen oppgaver og snakke sammen på engelsk.

Etter middagsbufeten hadde vi teambuilding aktiviteter der vi skulle finne informasjon om hotellet.  I morgen skal vi på shopping etter skolen i Silema, der har de butikker som Top Shop, Bershka, Pull&Bear, Zara og mange fler.

Internettet er utrolig treigt så jeg får ikke lastet opp bilder..

 

Vi snakkes i morgen, får se om jeg finner et sted med raskere internett!Skrevet 24.06.2013 i Blogg. 3 kommentarer

23.06.2013

Heisann :-)

Nå sitter jeg i resepsjonen for det er det eneste stedet med gratis wifi. Reisen til Malta gikk fint, selvom den var litt slitsom. Først tok vi fly til Oslo som var en time forsinket. Flyet tok 50 minutt. Så måtte vi vente på andre elever fra andre steder i Norge. Da de fleste hadde komt, reiste vi til Gardemoen Airport Hotel for å sjekke inn i rom og legge av bagasjen. Vi byttet litt og kom tilslutt på rom med noen søte sørlendinger som dessverre ikke skulle bo på samme hotell som oss i Malta. 

 

En søvnløs natt etter sto 22 trøtte norske elever klare klokken 04:15 på Gardemoen flyplass. Flyet som skulle gå 06:10 til Frankfurt var forsinket men etter litt om og men kom vi oss inn på flyet. To timer og et kvarter senere var det kun 10-15 minutt til neste fly fra Frankfurt til Malta. Heldigvis rakk vi det og alle STS elevene kom hele frem til Malta! Skrubbsultne som vi var ble vi plassert i busser som skulle frakte oss til hotellet. Etter ca. en time i en liten minibuss var vi 8 elevene fra Norge som skulle bo på Ramla Bay fremme.

 

"Uten mat og drikke, duger helten ikke!" Ettersom vi hadde hatt en veldig hektisk dag med lite mat og drikke var vi rimelig trøtte, gretne og slitne og første prioritet var å få tak i mat! Med litt mat i magen var vi klar for å utforske hotellet, møte nye mennesker og starte et nytt eventyr!

 

Bilder av hotellet kommer i morgen! 

Snakkes :*Skrevet 23.06.2013 i Blogg. 0 kommentarer

21.06.2013

Heisann! Lenge siden sist. Jeg har lagt bloggen på hylla helt til jeg skulle reise på språkreise. Dagene har gått utrolig fort og det er allerede kun en dag igjen! Jeg tenkte jeg skulle blogge om min språkreise til Malta med STS Språkreiser og håper dere vil følge bloggen min! :-)

 

Jeg reiser til Malta med STS Språkreiser, STS er verdens ledende organisasjon innen språkopplæring og har kontorer i 17 land. Organisasjonen er preget av ansvar, trygghet og kvalitet, og jeg er uten tvil skker på at jeg kommer til å ha det bra.

 

Jeg reiser til Malta sammen med min beste venninne. Vi skal bo på hotell sammen med andre elever. Hotellet heter "Ramla Bay Resort" og ligger nord i Malta. På Malta kan du velge om du skal være i 2 eller 3 uker og om du vil bo i vertsfamilie eller hotell. 

 
Jeg gleder meg såå utrolig masse til å dra på språkreise.., oppleve ny kultur, krystallblått vann, shopping og minner for livet. Det blir også veldig spennende å reise min første utenlandstur uten foreldre! Jeg må passe på meg selv, passe min egen økonomi og stå på egne ben i et fremmed land. Dette tror jeg kommer til å bli veldig spennende men også litt skummelt. Språkreise virker som en helt utrolig og unik opplevelse!

Håper dere ble gira på å følge min reise! Snakkes ;*Skrevet 21.06.2013 i Blogg. 1 kommentar

03.04.2013

Heisann sveisann! Jeg har tenkt litt og funnet ut at alt det hesterelaterte stoffet vil jeg legge ut på hest.no  (<------ link til bloggen) heller. Der vil det også bli litt mer detaljert for de som er interessert i det :-)

Snakkes!Skrevet 03.04.2013 i Blogg. 1 kommentar

31.03.2013

Heisann! Det er veldig vanskelig å blogge for tiden. Både fordi jeg har ingen anelse om hva jeg skal blogge om og at det er så umotiverende når ingen sier et pip. Jeg skjønner jo at jeg må jobbe litt for det og at jeg ikke har gjort min del så veldig bra i det siste. Men jeg spør dere, kan dere vær så snill å legge igjen en liten kommentar av og til. For eksempel om hva jeg skal blogge om :D 

Skrevet 31.03.2013 i Blogg. 0 kommentarer

27.03.2013

Sorry for at jeg ikke har blogget så mye i det siste, men jeg har prioritert andre ting i stedet. Jeg elsker ferie! Jeg føler at alt går så mye fortere når man har ferie. Plutselig så er påskeferien over, så kommer april og mai, og i mai er det masse fridager spredt i hele måneden. Etter det er det juni og sommerferie! Gud som jeg gleder meg. Det skal bli så herligt. 

I påsken har jeg ikke gjort så masse, vært med venner, og vært i stallen. Jeg slenger med et par bilder fra de siste dagene. NB: Mobil bilder, ehhe

Vi gikk tur i Sørmarkå på mandag

 

Så det var det! Vi snakkes senere, for nå skal jeg ut i stallen ;*Skrevet 27.03.2013 i Blogg. 1 kommentar

22.03.2013

Et par bilder av Elvis (langhårete) og Ozzy (korthårete) som ligger og koser seg i stuen.

Elvis er åpenbart den mest fotogene.. Hihi.. Ozzy er egentlig ikke så stygg.

Snakkes! ;*

 Skrevet 22.03.2013 i Blogg. 1 kommentar

22.03.2013

Hei! Gud så herlig det er med påskeferie.. Denne uken skal jeg bruke tiden godt, gå i stallen mens det er lyst og være med venner når det blir mørkt, hihi. Det skal bli så deilig med fri :D :D 

Peplum topp, Bikbok Svart peplum topp, Bikbok

Peplum topp, Bikbok

Genser, BIkbok

Høylivs bukse, dr. Denim

Haircuff, H&M

Så det var det! Vi snakkes ;*Skrevet 22.03.2013 i Blogg. 0 kommentarer

21.03.2013

Hei. Da var det endelig min tur til å blogge for Kristine! Grunnen til jeg blogger for henne, er fordi jeg kjedet meg og hun har allerede lagt seg.

Forresten så er jeg Gitte, jenta fra Buøy. Kristine har nevnt meg noen FÅ andre ganger, f.eks. hytteturen. Hun har også lagt ut noen praktfulle bilder av meg, hvor jeg har absolut 0,000 sminke på meg. Godt første inntrykk, Takk Kristine.. 

Jeg er også den andre bestevennen som IKKE skal bli med til Malta i sommer, de spurte meg aldri om jeg ville vært med (jeg kunne ikke vært med uansett). Dette var vell en ganske godt start eller? Håpløs?

Hahha, jeg blir flau av å sitte her i senga å skrive masse random stoff som ikke gir mening, og jeg tipper dere som leser dette tror jeg har noen hjerneskader eller en sykdom. Men nei, jeg er frisk som en fisk.


// dette er meg, ahah//

 

Venneforholdet til meg og Kristine er veldig rart å sært. I det ene øyeblikk oppfører vi oss som noen voksne kvinner, og så blir vi plutselig til noen drittunger som har akkurat lært å begynt og snakke. Vi ble vell kjent i 8'ende(?), men var allerede venner på facebook i god tid før det. (Nevner ikke hvorfor, da dreper jeg Kristine av flauhet,haha) Nå skal jeg være litt slu og fortelle hvilket første inntrykk Kristine hadde om meg. Hun syntes jeg virket veldig overfladisk og selvgod, liksom ''the bitch in the ganhg''. Og hun kjente meg aldeles ikke i det hele tatt (grunnen til hennes førsteintrykk har litt med fortida der igjen og si, nevner ikke for da dør hun enda mer av flauhet), hun har fortalt til meg at jeg aldeles ikke er slik, og angrer virkelig på hva hun syntes om meg på den tid. Vi fikk tonen ganske godt i 8'ende, og den tonen ble bare bedre og bedre. Vi har hatt flere overnattinger sammen med Idunn, jentekvelder og masse annet tull. Tida har gått rimelig fort med denne søte jenta mi, spesielt på skolen. (og hun skal nå bytte skole i 10'ende(sorry for jeg skriver dette før deg Kristine) pga. flytting! Dette skuffer meg). Jaja, vet ikke hva mer jeg skal skrive om, så jeg kaster inn noen bilder!


//februar-april i fjor//


// høst i fjor //


// høst i fjor, haha//


//hyttetur forrige helg//

 

*Hysj* Siden Kristine ville at jeg skulle skrive litt om henne fra min side, så skal jeg gjøre det!

 

POSITIVE TING MED KRISTINE:

- Hun er flink med å hjelpe andre/omsorgsfull

- Hun har like intern å dårlig humor som meg

- Hun er god på skolen(skriver av henne sometimes, not anymore)

- Flink å jobbe med andre

- Hun er en god jente

 

NEGATIVE TING MED KRISTINE:

- Hun er alltid så prippen, liksom hvis noe skal gjøres så skal det gjøres perfekt, ikke slurtvete!

- Hun er høyere enn meg

- Sta (men ikke like sta som meg)

- Har enten veldig mye energi når jeg er helt sliten, eller omvendt.

- HUN SKAL FLYTTE!

 

Kastet inn en video jeg laget igår. kjedet meg forstår dere.

 

Det var det, flaueste jeg har gjort.

 

-GitteSkrevet 21.03.2013 i Blogg. 0 kommentarer

21.03.2013

Nå laster jeg filmen opp på youtube så får vi se når den kommer ut på bloggen! Det tar jo litt tid. Nå skal jeg til byen med Sabrina så jeg må løpe. Snakkes! ;*

Fjortis med tusj i trynet.., flautSkrevet 21.03.2013 i Blogg. 1 kommentar

hits